Anlamıyorum!

Written in

tarafından


İnsanoğlunun canı, malı ve namusu hariç yaptığı hiçbir kavgayı anlamıyorum.

Canın için savaşır vatanını korursun. Malın, ekmeğin için kavga edersin varolmak istersin. Namusun için edersin dik yaşayabilmek istersin.

Peki diğerleri nedir?

Bugün Fenerbahçe & Galatasaray maçındaki hiçbir olaya anlam veremedim. Kendimizi eleştirelim halısaha maçı yaparız birbirimizi yeriz. Hiç anlamam.

Ekran başında stadda küfür ederiz anlamam.

Yıllar geçse de anlayabileceğimi hiç zannetmiyorum. Arkadaşım mutlu olsun diye rakip takımın yenmesini istediğim günleri hatırlarım.

Neden mutlu etmek yerine üzmeyi tercih ederiz hiç anlamıyorum.

Güncelleme: Lütfen şuraya bakmayı ihmal etmeyin..

Etiketler

“Anlamıyorum!” öğesine 2 yanıt

  1. Ekran başında küfür etmek bir çok kişinin rahatlama yöntemi. İnanıyorum ki o küfür ettiği kişi karşısında olsa sus pus oturur bakar öyle. Aman başkaları mutlu olsun şu şöyle bu böyle diye her zaman bir tarafımızı yırtarız. Sebebi yok alışa gelmiş bir durum. Kimileride var ki kendisinden başkasını düşünmez. Bizde bunlara bencil diyoruz. Her iki durumda da birilerine bir kulp takıyoruz.

  2. Anonim

    :):):):):):):):):)

Yorum bırakın